Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 21:51 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει με τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης.

Ο παραπάνω χαρακτηρισμός δικαιολογείται σύμφωνα με την πρόσκληση, λόγω της ανάγκης εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και λήξης προθεσμιών.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11:00’ το πρωί στο συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα του Δήμου Μακρακώμης στην Σπερχειάδα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (με τους εισηγητές):

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

2. «Αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρ/κων και Δανείων, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν. 4509/2017 και την 13022/19-4-2018 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών (ΦΕΚ 1377/τ. Β’/24-4-2018), όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 44173/24-8-2018 (ΦΕΚ3656/τ.Β’/ 27-8- 2018) και ισχύει». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

3. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Περί αδυναμίας εκτέλεσης της εργασίας: «Δαπάνες καθαριότητας γραφείων Δ.Ε. Σπερχειάδας, ΔΕ Μακρακώμης, ΔΕ Αγίου Γεωργίου». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

5. Περί υπογραφής σύμβασης με ΕΛΤΑ για είσπραξη ταχυπληρωμής με δελτίο «Είσπραξη/μεταβίβαση». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

6. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών- υπηρεσιών. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. Περί χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΥΟ ΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΡΧΑΝΙΟΥ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

8. Έγκριση του 3ου ΑΠΕ (τακτοποιητικός) του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΒΡΑΧΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

9. Περί χορήγησης 1ης παράτασης χρονοδιαγράμματος του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ 2ΟΥ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΠΑΠΠΕΙΟ) ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΥΦΟΔΕΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

10. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χορήγηση βοηθημάτων σε απόρους. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

11. 1η παράταση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

12. Συγκρότηση Επίτροπων Προσωρινής Παραλαβής Έργων. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

13. Χορήγηση 1ης Παράτασης του έργου: «ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ)». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. Χορήγηση 1ης Παράτασης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ».

15. Επεκτάσεις Δημοτικού Φωτισμού. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com