Πυροσβεστική: Εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Ιδρυμάτων στη Σχολή Ανθυποπυραγών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 18:17 Πυροσβεστική: Εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Ιδρυμάτων στη Σχολή Ανθυποπυραγών

Η Προκήρυξη με τις θέσεις…

Με ημερομηνία 16 Αυγούστου δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020, μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων.

Ο αριθμός εισακτέων του διαγωνισμού καθορίζεται σε έξι (6), όπως προέκυψε ως ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) από τις θέσεις που είχαν προκηρυχθεί τον περασμένο Ιούνιο και έχουν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Στην προκήρυξη και στο παράτημα (Η) αναγράφονται οι Σχολές και τα Τμήματα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων από τα οποία δύνανται να προέρχονται οι υποψήφιοι.

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής από την Παρασκευή 06/09/2019 έως και την Παρασκευή 13/09/2019, συμπεριλαμβανομένου του σαββατοκύριακου. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης.

Αναλυτικά προσόντα, προϋποθέσεις, κωλύματα υποψηφίων και γενικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com