"Επιχείρηση" πλάτανος στον Αχινό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 21:10 "Επιχείρηση" πλάτανος στον Αχινό

Ευχαριστήρια επιστολή του Τάσου Βούλγαρη για την επιχείρηση αποκλάδωσης του ιστορικού πλάτανου στον Αχινό.

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου προς τον Δήμο Στυλίδας, την  Δήμαρχο κυρία Βιργινία Στεργίου, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αχινού κύριο Ιωάννη Μπλούνα καθώς και τα στελέχη και το προσωπικό των εταιρειών Landmacon ΑΕ και Γερανοί Μαυρουδής για την πραγματικά τιτάνια επιχείρηση που οργανώθηκε και εκτελέστηκε άψογα με σκοπό την αποκλάδωση των επικίνδυνων κλαδιών του ιστορικού πλατάνου που δεσπόζει πάνω από τον παραδοσιακό αλευρόμυλο στον Αχινό.  

Τα κλαδιά που αφαιρέθηκαν αποτελούσαν μόνιμο και σοβαρό κίνδυνο τόσο για την οικογένεια Βούλγαρη που κατοικεί στο κτήριο, όσο και το ίδιο το διατηρητέο μνημείο του Μύλου.  

Η επιχείρηση αποκλάδωσης είχε έναν τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αφενός γιατί έπρεπε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού που εργαζόταν σε ύψος τριάντα (30) μέτρων και αφετέρου για να αποτραπεί το ενδεχόμενο ζημιών στο διατηρητέο μνημείο. Παρόλα αυτά τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού που επέδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο εν λόγω έργο, συνετέλεσαν σε ένα άψογο αποτέλεσμα».  

Σας ευχαριστώ όλους!
 
Με εκτίμηση
Αναστάσιος Βούλγαρης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση