Μία θέση δημοσιογράφου για την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 20:35 Μία θέση δημοσιογράφου για την Περιφέρεια Στερεάς

Την πρόσληψη με επιλογή, ενός (1) Δημοσιογράφου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι αιτήσεις με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται: α) αυτοπροσώπως ή β) με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, ή γ) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων), στην Δ/νση Διοίκησης Π.Στ.Ε., Λ. Καλυβίων 2 - Λαμία - ΤΚ 35132 (τηλ. επικ. 22313-54709).

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com