Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Μαντασιάς Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 09:17 Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Μαντασιάς Δομοκού

Για τη συμπλήρωση της κενής τακτικής και αναπληρωματικής θέσης.

Επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο Λαμίας οι υποψηφιότητες για τις αναπληρωματικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Κοινότητα Μαντασιάς του Δήμου Δομοκού για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης τακτικού και αναπληρωματικού συμβούλου, δυνάμει της αριθ. Πρωτ. 209809/3126/23-9-2019 προκήρυξη εκλογών του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Υποψήφιοι λοιπόν είναι η Θωμαή Παΐσιου και ο Κωνσταντίνος Μπουρογιάννης.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 10η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, θα αρχίσει την 07:00 π. μ. ώρα και θα λήξει την 19:00 μ. μ., στο Εκλογικό Τμήμα  της Κοινότητας Μαντασιάς του Δήμου Δομοκού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ανωτέρω ψηφοφορία για την εκλογή του ανωτέρω τακτικού και αναπληρωματικού συμβούλου Κοινότητας έχουν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Κοινότητας Μαντασιάς.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση 5/2019 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας έχουν αναδειχθεί οι τέσσερις από τους πέντε συμβούλους που προβλέπονται για Κοινότητα άνω των 300 κατοίκων ήτοι οι:

1. ΠΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ (Πρόεδρος)

2. ΤΣΙΟΥΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΟΝΤΟΝΙΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΟΥ

4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com