Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη και Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 12:28 Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη και Περιφέρεια Στερεάς

Ημερίδα για επαγγελματίες και παραγωγούς του κλάδου…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, διοργανώνουν για παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα του αγροδιατροφικού κλάδου, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: Διατροφικός Χάρτης για τα «Τοπικά / Παραδοσιακά Προϊόντα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη Λαμία, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων στην οδό Αινιάνων 6-8.

Η Ημερίδα στοχεύει:

• Στην ενίσχυση της γνωσιακής βάσης της διατροφικός αξίας των τοπικών /παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

• Στην ανάδειξη της ιστορικής αξίας και την παράδοση των τοπικών/παραδοσιακών προϊόντων, που Θα έχει σκοπό να λειτουργήσει ως εργαλείο εκτίμησης και υποστήριξης των μοναδικών τοπικών προϊόντων έναντι παρόμοιων συμβατικών.

Πρόγραμμα Ημερίδας

• 17:00μμ-17:15μμ Εγγραφές

• 17:15μμ -17:30μμ Χαιρετισμοί

• 17:30μμ -17:40μμ Εισαγωγή Εισηγητής: Ιωάννης Τσάκνης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Τροφίμων και Διευι9υντής του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών.

• 17:40μμ -18:00μμ "Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Προϊόντα φυτικής προέλευσης Εισηγήτρια: Ευσταθία Τσάκαλη, Επίκουρη Και9ηγήτρια.

• 18:00μμ-18:20μμ "Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Προϊόντα ζωικής προέλευσης Εισηγητής: Δημήτριος Τυμπής, Λέκτορας.

• 18:20μμ-18:50μμ "Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της θρεπτικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Εισηγήτρια: Δήμητρα Χούχουλα, Αναπληρώτρια ΚαΒηγήτρια.

• 18:50μμ-19:10μμ Ανοιχτή συζήτηση

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Υπεύθυνος κ. Χαράλαμπος Καραβάς, τηλ. 2221353542.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com