Λαμία: «Το ‘πε το ‘πε ο παπαγάλος» για τον Ιρανό που είχε ρημάξει τα σπίτια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 14:50 Λαμία: «Το ‘πε το ‘πε ο παπαγάλος» για τον Ιρανό που είχε ρημάξει τα σπίτια! (φωτογραφία αρχείου)

Οκτώ κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, μεταξύ των οποίων και η κλοπή από καφέ της πόλης ενός εξωτικού πουλιού…

Στα ίχνη ενός 49χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ιράν, έφτασε μετά από πολυήμερες έρευνες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, ενέχεται σε οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, σε διάφορες περιοχές της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Ανάμεσα στη λεία του 49χρονου, ήταν και ένας παπαγάλος του Αμαζονίου ο οποίος και είχε κλαπεί από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης. Το πουλί βρέθηκε σε καλή κατάσταση μετά από νομότυπη έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου και αποδόθηκε ήδη στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Εκεί βρέθηκε και πλήθος ανταλλακτικών διαφόρων οχημάτων, καθώς και ένα ποδήλατο και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που εξετάζει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που κατατέθηκε στην Εισαγγελία, περιλαμβάνει τη διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση