Ξεκινά η επιστημονική τηλε-διημερίδα από 19 συνεργαζόμενα ΠΕΚΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 21:07 Ξεκινά η επιστημονική τηλε-διημερίδα από 19 συνεργαζόμενα ΠΕΚΕΣ

Το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας είναι στα ΠΕΚΕΣ που συνδιοργανώνουν την Τηλε-Διημερίδα το Σάββατο 25 – Κυριακή 26 Απριλίου 2020.

Επιστημονική τηλε-διημερίδα για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου 2020, με πρωτοβουλία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας και τη συνεργασία δεκαοκτώ (18) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της χώρας με στόχο να ξεκινήσει τον επιστημονικό διάλογο και να παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Θέμα της τηλε-διημερίδας, “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα”.

Η Τηλε-Διημερίδα θα διεξαχθεί μέσω του παγκόσμιου ιστού (www) σε αίθουσα τηλεδιάσκεψης και παράλληλα θα μεταδίδεται απευθείας (live-streaming) μέσω συνδέσμων που θα σταλούν σε όσους έχουν εγγραφεί: μέσω  YouTube  (https://bit.ly/34VCwTU) και μέσω F/B [https://facebook.com/pekesexae2020].

Η παρακολούθηση της Τηλε-Διημερίδας είναι δωρεάν.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για τη λήψη Βεβαίωσης συμμετοχής, στο σύνδεσμο: https://bit.ly/2UZxkuR 

Στην  Τηλε-Διημερίδα εκτός από τις έντεκα (11) ομιλίες των ειδικών στο πεδίο της ΕξΑΕ επιστημόνων, θα παρουσιαστούν ογδόντα (80) Διδακτικές Πρακτικές, από συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι/ες  μπορούν εκ των προτέρων: να επισκεφθούν το Ψηφιακό Αποθετήριο Διδακτικών Πρακτικών - Θεωρητικών Εισηγήσεων - του ιστότοπου της Τηλε-Διημερίδας (ΠΡΑΚΤΙΚΑ), να μελετήσουν τα αρχεία παρουσίασης (κείμενα, διαφάνειες & βιντεοπαρουσιάσεις), ώστε να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να γίνει συζήτηση επί των Αναρτημένων Ανακοινώσεων σε έντεκα (11) παράλληλες αίθουσες - συνεδρίες την Κυριακή 26/04/20 11:30-13:00.

Τον ενδιαφέρον για την Τηλε-Διημερίδα είναι τεράστιο. Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και από την Κύπρο, αλλά και από άλλες χώρες. Οι συμμετοχές των εκπαιδευτικών από Ελλάδα και εξωτερικό υπερβαίνουν τις 25.000!!!

Το τελικό Πρόγραμμα εργασιών της Τηλε-Διημερίδας έχει ως εξής:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση