Λαμία: Γιατί βγάζουν άδειες καρέκλες απόψε στις πλατείες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 14:45 Λαμία: Γιατί βγάζουν άδειες καρέκλες απόψε στις πλατείες - ΒΙΝΤΕΟ

Και οι Λαμιώτες επαγγελματίες της εστίασης διαμαρτύρονται απόψε συμβολικά εκφράζοντας την αγωνία τους και στέλνοντας μήνυμα ότι η εστίαση, απαιτεί, δεν επαιτεί.

Μια πραγματικά πρωτότυπη εκδήλωση - διαμαρτυρία με τίτλο «empty chairs» θα γίνει σήμερα σε αρκετές πόλεις της χώρας, μεταξύ αυτών και στη Λαμία.

Έτσι λοιπόν στις 8:00' το βράδυ της Τετάρτης (6/5) ο κλάδος της εστίασης παίρνει μέρος σε μια πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού, «empty chairs» - άδειες καρέκλες.

Στη Λαμία οι άδειες καρέκλες θα "παραταχθούν" στην πλατεία Ελευθερίας και θα συνεχίσουν στην οδό Αποστόλου Κουνούπη (Τρούμαν) μέχρι την πλατεία Λαού.

Μάλιστα επάνω στις καρέκλες μπορεί να υπάρχουν και κάποια συνθήματα για να σταλεί το μήνυμα ότι: «η εστίαση απαιτεί-δεν επαιτεί».

Το πρωί της Τρίτης ιδιοκτήτες της εστίασης είχαν συνάντηση στον πεζόδρομο της Ρήγας Φεραίου στο "Sketch Cafe", τηρώντας τις αποστάσεις όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετέχουν στην συμβολική αυτή διαμαρτυρία και να εκφράσουν την αγωνία τους για την επόμενη ημέρα.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με τις προϋποθέσεις που μας ζητάνε. Είναι θέμα επιβίωσης για τον κλάδο μας....», λέει στην κάμερα του LamiaReport ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ρίζος.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση