Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Φιλοζωικού η Έφη Γρίβα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 08:20 Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Φιλοζωικού η Έφη Γρίβα

Καταγγέλλει «ξένο δάκτυλο» και αποχωρεί για να προστατέψει την αξιοπρέπειά της…

Την παραίτησή της από Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ανακοίνωσε με επιστολή της η Έφη Γρίβα.

Στην επιστολή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάνει λόγο για άμεση ή έμμεση παρέμβαση ατόμων που δεν είναι μέλη του συλλόγου, τα οποία καταφέρνουν εντέλει «να τον χειραγωγούν» με απόψεις που είναι αντίθετες με αυτές που ήθελε να περάσει ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Οι δικές της απόψεις, σύμφωνα με την ίδια, είχαν στόχο, να προστατεύσουν τα αδέσποτα και συγχρόνως να εξασφαλίσουν καλές συνθήκες και στους κατοίκους του Δήμου για να μπορούν να περπατήσουν, να κάνουν ποδήλατο ή να βγάλουν βόλτα το δικό τους κατοικίδιο.

Άλλο σημείο τριβής είναι η κόντρα σχετικά με την εξωστρέφεια που επεδίωξε μέσω και της καλής συνεργασίας με τον Δήμο, με τον οποίο φαίνεται πως κάποια από τα μέλη δε συμφωνούν, αντιμετωπίζοντας αυτού του είδους τη συνεργασία, με εχθρότητα και κακοπιστία.

Έτσι ερμήνευσε η κα Γρίβα την «εμμονή στην αναζήτηση συγκεκριμένων στοιχείων με λεπτομερή αναφορά σε ποιο σκυλί πήρε ο Δήμος από ποια γειτονιά, σε ποιο ακριβώς μέρος είναι τώρα και γιατί που, εξ ορισμού, αντιμετωπίζει με καχυποψία και εκ προοιμίου αμφισβήτηση τη διαχείριση των ζώων από την παρούσα δημοτική αρχή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά λογική που τη βρίσκει αντίθετη.

Μάλιστα λόγω και του ότι είναι σύζυγος του Αντιδημάρχου Λαμιέων Παναγιώτη Στασινού, φαίνεται ότι κάποιοι μέσα στο Σύλλογο τις παραπάνω απόψεις της, τις αναγνώριζαν «ως εναγκαλισμό με την εξουσία, υποχωρητικότητα και ανεπάρκεια» και για αυτό δεν γινόντουσαν αποδεκτές, με την η ίδια να προτιμά να παραιτηθεί, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η επιστολή παραίτησης έχει ημερομηνία 30 Απριλίου, ωστόσο έγινε γνωστή μόλις πριν μερικές ώρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση