Το «τσαντίρι» που έστησαν στην ΠΕΛ τους οδήγησε στο κρατητήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 08:03 Το «τσαντίρι» που έστησαν στην ΠΕΛ τους οδήγησε στο κρατητήριο Φωτογραφία αρχείου

Η επίσημη ενημέρωση για την εξόρμηση στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη…

Έξι συλλήψεις Ρομά είχαμε την Τετάρτη 20 Μαΐου στη Λαμία, μετά από αστυνομική επιχείρηση που είχε βασικό στόχο τη διεξαγωγή ελέγχων στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη.

Μέσα στη συγκεκριμένη δράση, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, είχαμε όμως και τη σύλληψη πέντε (5) «κατασκηνωτών» στον χώρο πάρκινγκ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν στο Τμήμα για παράνομη κατασκήνωση στον χώρο.

Επίσης από τους έλεγχους που διενεργήθηκαν στην Ανθήλη, όπως σας είχαμε ενημερώσει την ίδια ημέρα, συνελήφθη ένας νεαρός Ρομά, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στη κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), καθώς και οκτώ (8) φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί τον Μάρτιο του 2018 και είχε δηλωθεί κανονικά η κλοπή του από τον ιδιοκτήτη του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση