Κυριακάτικη διά περιφοράς συνεδρίαση στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 18:07 Κυριακάτικη διά περιφοράς συνεδρίαση στο Δήμο Μακρακώμης

Κυριακή 31 Μαΐου 2020 μεταξύ 12:30’ και 14:30’ θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης, σύμφωνα με πρόσκληση του Πρόεδρου Χρήστου Τσελέπη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο είτε θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου είτε θα τους αποσταλεί με e mail, στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στεφανή Γεώργιο, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στο ισόγειο του Δημαρχείου στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε παράδοση ειδικού εντύπου ψηφοφορίας, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (e-mail υπαλλήλου Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σε παρένθεση οι εισηγητές):

1. ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

2. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ, 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ, 3ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΚΑΙ 4ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ( Ο.Π.Δ. ) ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

6. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2023 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. 1. ΈΓΚΡΙΣΗ:

Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε. ".

Β. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.".

Γ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.".

Δ. ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.".

2. ΟΡΙΣΜΟΣ:

Α. ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε." ΚΑΙ

Β. ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΛΑΜΙΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε. ". 3.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

8. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (ΡΗΓΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΛΥΔΙΑ)

9. ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε." ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΟΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΗΜΕΙΩΝ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ.(ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

10. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΤΟΥ Ν. 4479/2017. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 4ου ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ" (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

12. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ο.Τ.Α. Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΠΑΤΗΣ". (ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

13. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΗΤΡΩΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΗΕ Α.Ε. (ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

15. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΤΟΥΣ 2019. (ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com