Κατεπείγουσα Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 18:55 Κατεπείγουσα Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Μακρακώμης

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Ιουνίου με την σημείωση του κατεπείγοντος, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διεξαχθεί σε αίθουσα συνεδρίασης στο Δημοτικό Κατάστημα στην Κοινότητα Σπερχειάδος (Ταχ. Διεύθυνση: Αφών Πάππα 2 – Σπερχειάδα).

Τα θέματα:

1. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.Δ.Ο.Χ.

2. ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2 ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2019- 2020 ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1: «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 384.400,00 € ΜΕ ΦΠΑ 24%.

3. ΈΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ".

4. ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & Δ.Κ. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ".

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Χαντζή, η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα,  

· λόγω εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης λήψης απόφασης περί παράτασης για τέσσεριςμήνες των δίμηνων συμβάσεων που υπέγραψε το προσωπικό που προσλήφθηκε με την αριθ. 4539/3228/7-4-2020 απόφαση πρόσληψης του Δημάρχου και οι οποίες λήγουν την 12-6-2020.  

· λόγω εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης λήψης απόφασης περί υποβολής πρότασης στη Δράση 2.5 του Μέτρου 2 του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2019-2020 του άξονα προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση 2019» του Πράσινου Ταμείου για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ», δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής λήγει στις 26-06-2020.  

· λόγω εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης λήψης απόφασης περί έγκρισης μελέτης, καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης και κατάρτισης των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ», προκειμένου να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες για την διενέργεια του διαγωνισμού.  

· λόγω εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης λήψης απόφασης περί ανάθεσης τμήματος της υπηρεσίας "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & Δ.Κ. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ", προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και η υγεία των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση