Ενίσχυση της Αστυνόμευσης και Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας στο Δομοκό υποσχέθηκε ο υπουργός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 19:06 Ενίσχυση της Αστυνόμευσης και Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας στο Δομοκό υποσχέθηκε ο υπουργός

Τηλεδιάσκεψη Χρυσοχοΐδη με Προέδρους των ΔΕΕΠ…

Τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας, Σπύρος Κωσταράς, μαζί με άλλους Προέδρους των πρώην ΝΟΔΕ, ύστερα από πρωτοβουλία της Ιωάννας Γκελεστάθη, Επικεφαλής θεματικού τομέα προστασίας του πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην  τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΓειώργουΣτεργίου και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στυλιανός Κονταδάκης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας, ο κ. Κωσταράς έθεσε το θέμα της παραβατικότητας των Ρομά σε Ανθήλη και Λαμία, με τον κ. Χρυσοχοΐδη να απαντά ότι εκπονείται ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την παραβατικότητα και ότι χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση η ΔΑ Φθιώτιδας με θέσεις αστυνομικών που αφαιρέθηκαν το 2017. Μάλιστα ο Υπουργός επιβεβαίωσε το σενάριο για την μετατροπή των Φυλακών Δομοκού σε φυλακές Υψίστης ασφαλείας καθώς και την κάλυψη των θέσεων εργασίας με νέο προσωπικό, ενώ ανέφερε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προμηθευτεί η Ελληνική Αστυνομία με νέο εξοπλισμό προστασίας των αστυνομικών.

Τέλος ο κ. Κωσταράς αναφέρθηκε στην υποστελέχωση  ορισμένων  περιφερειακών ΑΤ  και ιδιαίτερα στο ΑΤ Αταλάντης και στο παραεμπόριο που γίνεται στην πόλη, με τον Υπουργό να υπόσχεται ότι στην επόμενη επίσκεψη του στο νομό θα διευθετηθεί το ζήτημα σε συνάντηση με τον Εμπορικό σύλλογο της περιοχής.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν σε μεγάλο βαθμό γνώστης όλων των προβλημάτων, δείχνοντας ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα που ταλανίζουν την Φθιώτιδα και άπτονται της ευθύνης του. Η σημερινή τηλεδιάσκεψη ήταν η αρχή μιας στενής συνεργασίας με την ΔΕΕΠ Φθιώτιδας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα», σημειώνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση