Λαμία: Περιμένοντας τον Άδωνι μας την έκανε ο κορωνοϊός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 12:21 Λαμία: Περιμένοντας τον Άδωνι μας την έκανε ο κορωνοϊός!

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Γεωργιάδη στη Λαμία εξαιτίας επαφής του με κρούσμα…

Στα Εγκαίνια των Έργων Αναβάθμισης της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9) θα παρευρίσκονταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όμως δεν υπολόγισε τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας τόσο ο υπουργός, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης ήρθαν την Τετάρτη σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Τα στελέχη της ΝΔ ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο θα μείνουν σε απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Στα εγκαίνια θα παρευρίσκεται και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα της ΠΕΛ που είναι αρμόδιο το υπουργείο Ανάπτυξης. Ένα θέμα που βρίσκεται στις καλένδες από την προηγούμενη κυβέρνηση και το συνεχίζει με την «ίδια επιτυχία» και η νέα ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση