Προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας σε Στερεά και Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 12:20 Προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας σε Στερεά και Θεσσαλία

Θέσεις ΠΕ…

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2019 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, εξήντα τριών θέσεων (63) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (πρώην Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και νυν Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων), την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Λακωνίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) και την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Για τη Στερεά υπάρχει μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) του νομού Βοιωτίας και δύο θέσεις στη Θεσσαλία (Μαγνησία και Λάρισα).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων ορίζεται από 19 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την πάροδο της 28ης Σεπτεμβρίου 2020, ημέρας Δευτέρας.

Πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com