Θέμης Χειμάρας: Φρένο στον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 15:54 Θέμης Χειμάρας: Φρένο στον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων

Μπαίνει "φρένο" στον αθέμιτο ανταγωνισμό των σουπερμάρκετ σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας υπογραμμίζει τη σημασία της νέας απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης. 

Πρόκειται για θετική εξέλιξη που προστατεύει τους μικρούς επαγγελματίες αφού απαγορεύει την πώληση διαρκών αγαθών όπως είναι τα είδη ρουχισμού και υπόδησης, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα παιχνίδια, τα βιβλία, στα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:  

«Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και του 2ου lockdown, δεν μπορεί κάποιοι να αυξάνουν τα κέρδη τους, αφήνοντας τις μικρότερες επιχειρήσεις να "χάνουν από παντού". 
Το Υπουργείο Ανάπτυξης μας άκουσε και βάζει φρένο στον αθέμιτο ανταγωνισμό των σουπερμάρκετ εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου. 
Η απαγόρευση της πώλησης διαρκών αγαθών (ρουχισμός, υπόδηση, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιβλία κ.α.) στα σούπερ μάρκετ δικαιώνει τις φωνές χιλιάδων μικρών επαγγελματιών που παλεύουν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους.
»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση