Φθιώτιδα: Ο 19χρονος Αργύρης με τη σπάνια μορφή καρκίνου χρειάζεται τη βοήθεια μας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 08:20 Φθιώτιδα: Ο 19χρονος Αργύρης με τη σπάνια μορφή καρκίνου χρειάζεται τη βοήθεια μας

Το νεαρό αγόρι στα 15 του νόσησε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Από την μάχη αυτή βγήκε νικητής! Ωστόσο οι παρενέργειες των ισχυρών ακτινοβολιών σταδιακά του στέρησαν την ικανότητα κίνησης και λόγου.

Σήμερα ο 19χρονος Αργύρης είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ δεν μπορεί να μιλήσει. Τις καθημερινές του ανάγκες καλύπτουν οι γονείς του, οι οποίοι δεν εργάζονται.

Ένα κέντρο αποκατάστασης στο Βέλγιο, σύμφωνα με τις εξετάσεις του Αργύρη δίνει τεράστιο περιθώριο βελτίωσης του ασθενή. Το νορβηγικό κράτος δυστυχώς δεν καλύπτει τα έξοδα για τη θεραπεία του.

Ο Αργύρης που διαμένει στην Νορβηγία είναι έτοιμος να δώσει και αυτή την μάχη αν όλοι μαζί συμβάλουμε για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Στα Καμένα Βούρλα, τόπο καταγωγής των ετεροθαλών αδελφών του τόσο ο σύλλογος επαγγελματιών όσο και η Δημοτική αρχή συμπαραστέκονται στην περίπτωση του Αργύρη.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα κατάθεσης στο νορβηγικό λογαριασμό Εράνου:

Από το κοινωνικό δίκτυο FACEBOOK και την σελίδα¨ Βοηθήστε τον Αργύρη¨
• Πατάτε το μπλε κουμπί που εμφανίζεται αριστερά ‘Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή’ ή ‘Use app’ και μεταφέρεστε στον λογαριασμό εράνου απευθείας.
• Επόμενο βήμα το πάτημα του πράσινου κουμπιού ‘støtt spleisen’
• Πληκτρολογείτε το ποσό που επιθυμείτε να συνδράμετε. (Σημαντική σημείωση ότι καταθέτετε σε κορώνες. Η αναλογία είναι 1 ευρώ = δέκα κορώνες. πχ 250 κορώνες είναι 25 ευρώ κατά προσέγγιση)
• Αφού γραφτεί το ποσό εμφανίζονται από κάτω μπλε κουτάκια, επιλέγετε αυτό που γράφει ‘kort’
• Γράφετε τα στοιχεία της κάρτας τραπέζης-πιστωτικής που θα χρησιμοποιήσετε (αριθμός κάρτας, μήνας- χρονιά λήξης της, και τον τριψήφιο αριθμό που αναγράφετε στην πίσω πλευρά της
• Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση email ώστε η τράπεζα να στείλει απόδειξη κατάθεσης
• Και τέλος επιλέγετε αν επιθυμείτε να κάνετε επώνυμη κατάθεση (jeg vil stå på giverlista) ή ανώνυμη (jeg vil være anonym). Για την ανώνυμη η διαδικασία ολοκληρώνεται πατώντας το ‘Betal (αναφέρεται και το πόσο κατάθεσης)
• Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συνδράμετε επώνυμα
• Στο πρώτο πεδίο συμπληρώνετε όνομα και επίθετο, ενώ στο επόμενο έχετε την δυνατότητα να γράψετε μία ευχή προς τον Αργύρη και ολοκληρώνεται η διαδικασία με το πάτημα ‘Betal (και το ποσό της συνεισφοράς ακριβώς δίπλα)’
Η κατάθεση ακόμα και 1 ευρώ είναι σημαντική για να επιτύχει ο Αργύρης τον τελικό του στόχο να διεκδικήσει τη ζωή του.
Τηλέφωνα επικοινωνίας υπάρχουν στην ομάδα ¨Βοηθήστε τον Αργύρη¨ στο Facebook

Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το δωρίσουμε στον Αργύρη το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει λάβει ποτέ.

* Η κατάθεση γίνεται απευθείας στη Νορβηγική τράπεζα "Sparebank1" με απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής και των στοιχείων σας!
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Τα καταστήματα καφεκοπτείο Tom&Berry (Θωμάς Βεράκης), ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΟΥ και το κατάστημα ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ μπορούν να σας βοηθήσουν στην διαδικασία κατάθεσης, αν είστε κάτοικοι των Καμένων Βούρλων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση