Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 15:12 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας (154,6ο χλμ -153ο χλμ) με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου , καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Εκτέλεση εργασιών  κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση  προς Αθήνα με  την κυκλοφορία να διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα.

Β’ Φάση: Με το πέρας της Α’ Φάσης θα ακολουθήσει εκτέλεση εργασιών  κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση για τον πλήρη αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με κατεύθυνση  προς Αθήνα με  την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αρκίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα.  Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Αρκίτσας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών  σημάνσεων και θα οδηγούνται μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Λιβανατών) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση