Εστίαση: Και δεύτερο σεμινάριο «Υγιεινής Τροφίμων» από το Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Αν. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 16:24 Εστίαση: Και δεύτερο σεμινάριο «Υγιεινής Τροφίμων» από το Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Αν. Φθιώτιδας

Μετά το πρώτο επιτυχημένο σεμινάριο για την «Υγιεινή Τροφίμων», ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας, θα διοργανώσει και δεύτερο σεμινάριο το προσεχές διάστημα.

Εάν θέλετε να συμμετέχετε διαβάστε παρακάτω:

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 14708/10-08-2007/ ΦΕΚ1616/Β/17-08-2007 ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ  ολοκλήρωσε σε πρώτη φάση με πλήρη επιτυχία διαδικτυακά, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020,  για τις επιχειρήσεις μέλη του, πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων».

 Ο  Φορέας Υλοποίησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνει  στους καταρτιζόμενους προσωρινές βεβαιώσεις, καθώς και όλη την εξεταστέα ύλη. Οι επίσημες Βεβαιώσεις εκδίδονται σε δεύτερη φάση, μετά την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων αξιολόγησης των καταρτιζόμενων σε χώρο και χρόνο που καθορίζονται από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

 Υπενθυμίζουμε ότι η υποχρέωση κατάρτισης αφορά επιχειρήσεις όπως ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κυλικεία, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, καφενεία –ουζερί, παντοπωλεία-μανάβικα κ.α.)

 Ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας θα προχωρήσει στην διοργάνωση δεύτερου προγράμματος κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων».

Για δήλωση ενδιαφέροντος  και αποστολή αιτήσεων συμμετοχής,  παρακαλώ να επικοινωνείτε με το Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στα τηλέφωνα: 6980124795 / 6977266466».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ                                           Κ. ΚΟΥΤΡΑ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση