Δώδεκα άτομα εποχικό προσωπικό στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 12:01 Δώδεκα άτομα εποχικό προσωπικό στην Περιφέρεια Στερεάς

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με τις κάτωθι ειδικότητες και χρονική διάρκεια:

  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων (4 μήνες) - 4 άτομα
  • ΔΕ Οδηγών (2 μήνες) - 4 άτομα
  • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού (2 μήνες) - 4 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τ.Κ. 36100 (Πληροφορίες: 2237350718, 2237350729).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 21-12-2020.

Δικαιολογητικά και τυπικά προσόντα των υποψηφίων καθώς και ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Διεύθυνσης Διοικητικού -Οικονομικού (Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση