Άνοιξε ο δρόμος για Κομποτάδες - Παραμένει κλειστός στο Φραντζόμυλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 12:40 Άνοιξε ο δρόμος για Κομποτάδες - Παραμένει κλειστός στο Φραντζόμυλο

Προβλήματα στην κυκλοφορία από την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού....

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από ΣΣ Λεινοκλαδίου για Κομποτάδες - Κωσταλέξι κ.α.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος, λόγω υπερχείλισης του Σπερχειού, στο ύψος του Φραντζόμυλου, στο δρόμο από Λαμία προς Φραντζή, Γοργοπόταμο, καθώς επίσης και στον επαρχιακό δρόμο Περιβολίου – Μαρμάρων στη δυτική Φθιώτιδα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα....

Δείτε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, έχει διακοπεί:

  • στην επαρχιακή οδό Λαμίας – Γοργοποτάμου (6η χ/θ – θέση Φρατζόμυλος), λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Σπερχειού. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.
  • στην επαρχιακή οδό Περιβολίου – Μαρμάρων Σπερχειάδας Φθιώτιδας, σε ήδη παλαιά υφιστάμενη γέφυρα, λόγω ανόδου της στάθμης των υδάτων. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από την νέα γέφυρα στην ανωτέρω περιοχή (με τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης).

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, που είχε διακοπεί στην επαρχιακή οδό Κωσταλεξίου – Κομποτάδων – Σ.Σ. Λιανοκλαδίου Φθιώτιδας, λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Σπερχειού, αποκαταστάθηκε και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση