Ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για το επεισόδιο στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 20:54 Ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για το επεισόδιο στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League 1 στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΕΑΒ, ο Αλμέιδα της ΑΕΚ “χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή” και για το λόγο αυτό καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024″.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση