Λαμία: Ανιχνεύθηκαν άλλα τρία κρούσματα στα rapid test

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 08:24 Λαμία: Ανιχνεύθηκαν άλλα τρία κρούσματα στα rapid test

Μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ και του Δήμου Λαμιέων…

Μία ακόμη δειγματοληψία (η 29η από την αρχή των δράσεων και η 4η εντός του Φεβρουαρίου) πραγματοποιήθηκε στην οδό Φιλίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας Φθιώτιδας του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων.

Ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει αυτές τις δράσεις, έσπευσε να εξεταστεί με τα γρήγορα τεστ (rapid test) φθάνοντας τους 407. Στο σύνολο είχαμε τρία (3) θετικά που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ανήκουν στην ίδια οικογένεια, καθώς βρέθηκε αρχικά ζευγάρι και στη συνέχεια εξετάστηκε και ο γιος τους. Δε φαίνεται μάλιστα να είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και πιθανόν να σχετίζεται με κάποια μετάβασή τους στην πρωτεύουσα.

Είναι πολύ θετικό πάντως ότι το προηγούμενο 3ημερο διεξήχθησαν άλλα 244 γρήγορα τεστ σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ., στο Δήμο Λαμιέων (συνολικά 97) και στο 1ο ΕΠΑΛ και βγήκαν όλα αρνητικά (σύνολο 651 τεστ και 3 θετικά ποσοστό θετικότητας 0,46%).

Η επόμενη δειγματοληψία στην Οδό Φιλίας δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, καθώς εξετάζεται να γίνει Σάββατο 20 αντί Κυριακής 21 Φεβρουαρίου, κάτι που θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση