Οι Λαρισαίοι λένε «καλημέρα» με χυμούς φρούτων (φωτ. & βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 14:54 Οι Λαρισαίοι λένε «καλημέρα» με χυμούς φρούτων (φωτ. & βίντεο)

Φωτ. larissanet.gr / Λεωνίδας Τζέκας

*Εμένα βάλε μου λίγο πορτοκάλι, στύψε μέσα και ένα λάιμ, πρόσθεσε λίγο ρόδι. Α που σαι παιδί. Ρίξε και λίγο τζίντζερ. Τον ανανά μην ξεχάσεις…

Μπορεί η Λάρισα να έχει χαρακτηριστεί εδώ και χρόνια ως πόλη για καφέ αυτό δεν σημαίνει όμως πως υστερεί στους… χυμούς. Και όχι χυμούς ότι και ότι αλλά χυμούς με φαντασία και ισορροπία.

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αύξηση στις παραγγελίες των χυμών σε σχέση με άλλες εποχές. Ο κόσμος γενικά αρχίζει να συμπεριφέρεται όσο πιο υγιεινά γίνεται προς το σώμα του» εξηγεί στο larissanet.gr ο Μίλτος Γαλατάς που διατηρεί Café σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας.

Όμως εδώ και ένα χρόνο ήρθε και ο κορωνοϊος που μπορεί να έριξε το… τζίρο όλων των καταστημάτων όχι όμως τη διάθεση για χυμούς «Ίσως γιατί θέλουν περισσότερα αντισώματα και η συχνή κατανάλωση χυμών το προσφέρει αυτό» προσθέτει ο νεαρός επιχειρηματίας.

Σχετικά τώρα με τις επιλογές και τα είδη τονίζει πως «Ότι τραβάει η ψυχή του καθενός εμείς το βρίσκουμε. Φρούτα εποχής είναι πάντα στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων όμως δεν λείπουν ούτε τα εξωτικά φρούτα αλλά και τα λαχανικά».

Στην υγεία σας λοιπόν…

πηγή: larissanet.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση