Το ευχαριστώ του Θύμιου Καραΐσκου στους εργαζόμενους του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 08:19 Το ευχαριστώ του Θύμιου Καραΐσκου στους εργαζόμενους του Δήμου Λαμιέων

Για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «Μήδεια»

Τους ανθρώπους του Δήμου που εργάστηκαν ακούραστα κατά το διάστημα που η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε με ακραία φαινόμενα την περιοχή της Λαμίας, ευχαριστεί δημόσια ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος, έχοντας ζήσει από κοντά την προσπάθεια τους ώστε κανένας δρόμος να μη μείνει αποκλεισμένος, κανείς άνθρωπος να μη νιώσει ανήμπορος να μετακινηθεί εφόσον υπήρχε ανάγκη.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα κι όσους εθελοντικά προσφέρθηκαν να συνδράμουν και τους δοκιμαζόμενους Δήμους της Αθήνας και της Κηφισιάς , όπου και εκεί υπήρχαν άνθρωποι που χρειαζόντουσαν βοήθεια.

«Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας χειρίστηκε και αντιμετώπισε την πρόσφατη κακοκαιρία «Μήδεια».

Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, οφείλεται πρωτίστως και κυρίως στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, στο σύνολο του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου μας, αλλά και της ΔΕΥΑΛ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους μας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των δυσκολιών, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Τους ευχαριστούμε που κατάφεραν να κρατήσουν όλους τους δρόμους σε όλο το Δήμο ανοιχτούς, που  συνέδραμαν  συμπολίτες μας και ήταν  συνεχώς σε επιφυλακή, για να μη διακοπεί η ζωή του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε όμως και ιδιαίτερα, όλους τους χειριστές και οδηγούς μας, που εθελοντικά (και για αυτόν τον λόγο έχει επιπρόσθετη αξία η προσφορά τους) προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους δήμους της Αθήνας και της Κηφισιάς.

Κι εκεί υπήρχαν πολίτες, ηλικιωμένοι και συνάνθρωποι μας, που είχαν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε

Προσαρμοσμένη αναζήτηση