Λαμία: Rapid test και σήμερα στην οδό Φιλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 11:08 Λαμία: Rapid test και σήμερα στην οδό Φιλίας

Στα 4.000 rapid test, ανιχνεύθηκαν μόλις 13 κρούσματα, τον προηγούμενο μήνα στο Δήμο Λαμιέων.

Μία ακόμη δράση από τις ΚΟΜΥ Φθιώτιδας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιηθεί στην οδό Φιλίας - δίπλα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας - με τη συνεργασία του Δήμου Λαμιέων το πρωί του Σαββάτου (6/3).

Και αυτό το Σάββατο λοιπόν δειγματοληψία από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην οδό Φιλίας, από τις 10:00’ το πρωί έως τις 14:00’ το μεσημέρι.

Απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζεται το ΑΜΚΑ σας, ενώ για τη μετακίνησή σας θα χρησιμοποιήσετε τον κωδικό «1».

Κακώς είναι στο «βαθύ κόκκινο» ο Δήμος Λαμιέων

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η επιδημιολογική εικόνα του Δήμου Λαμιέων είναι πολύ καλή και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης για lockdown σε ολόκληρο το νομό, αφού αντικειμενικά το πρόβλημα εντοπίζεται στη Λοκρίδα.

Πολύ καλή χαρακτηρίζει την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου Λαμιέων και ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός, αντλώντας στοιχεία από τα τεστ που έγιναν με πρωτοβουλία τους στα όρια του Δήμου.

Συνολικά σε σχεδόν 4.000 rapid test μέσα στο Φεβρουάριο, ανιχνεύθηκαν μόλις 13 κρούσματα covid-19!

Για του λόγου το αληθές ο κ. Στασινός δημοσιοποίησε τις καταστάσεις που στέλνει κάθε μήνα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο Υπουργείο, αριθμοί που επιβεβαιώνονται μέσα από τα ρεπορτάζ του LamiaReport από τις συγκεκριμένες δειγματοληψίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση