Νέα Διευθύντρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 16:20 Νέα Διευθύντρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας

Ανασυγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας…

Με Απόφαση τις Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως στις 22 Μαρτίου, τοποθετήθηκαν οι προσωρινοί Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Φθιώτιδα και Θεσπρωτία.

Στη θέση του αείμνηστου Κώστα Αργυρόπουλου στη Φθιώτιδα, Διευθύντρια ανέλαβε η εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, Δήμητρα Τσιάκα.

Η κ. Τσιάκα, από τη νέα της πλέον θέση υπόσχεται ότι, όπως πάντοτε το ίδιο και τώρα, θα εργαστεί αδιαλείπτως και απερίσπαστα, για την εκπλήρωση των καθηκόντων της και τη χρηστή διοίκηση της εκπαιδευτικής κοινότητας. Πολύτιμοι συνεργάτες της είναι όλοι οι ευρισκόμενοι στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εκπρόσωποι πολιτειακών θεσμών, καθηγητές, μαθητές, γονείς και διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας είναι αρωγοί στο πολυδιάστατο έργο μιας ολοκληρωμένης παιδείας των νέων. Στη διοίκηση και τη διακονία του έργου αυτού, η κ. Τσιάκα αφιερώνει όλες τις δυνάμεις και προσπάθειές της και συγχαίρει και την κ. Καλογήρου, τη μέχρι τώρα Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας που έφερε εις πέρας με επιτυχία την αποστολή της και η οποία συνεχίζει να είναι σημαντική σύμβουλος της υπηρεσίας.

Η κα Τσιάκα ανέλαβε από 26/3 και ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας με αναπληρώτρια την κα Καλογήρου Αικατερίνη που εκτελούσε μέχρι πρότινος χρέη Διευθύντριας.

Στο ΠΥΣΔΕ ως τακτικά μέλη είναι και οι κκ Σπαλιώρας Κων/νος, Γιδόγιαννου Σεβαστή, ενώ όπως μας ενημέρωσαν τα αιρετά μέλη Παντίδου Γεωργία και Μπουλαλάς Ιωάννης, δε συμμετέχουν αντιδρώντας στην επιβολή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που επιβλήθηκε μόνο στον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση