Προσωρινά αποτελέσματα για τις μόνιμες θέσεις σε ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 12:20 Προσωρινά αποτελέσματα για τις μόνιμες θέσεις σε ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Από μία θέση στην Περιφέρεια Στερεάς και Περιφέρεια Θεσσαλίας…

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, τον εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (στο σύνολο 187), σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:

ΠΕ1 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής) για το ΥΠ.Α.Α.Τ. - ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας:   

ΠΕ1 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής) για το ΥΠ.Α.Α.Τ. - ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΡΟΥΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων ορίζεται από 10 Απριλίου 2021 έως και την πάροδο της 19ης Απριλίου 2021, ημέρας Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com