Λαμία: ΠΑΣ... Γιάννινα για θετικό αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 10:17 Λαμία: ΠΑΣ... Γιάννινα για θετικό αποτέλεσμα

Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, η Λαμία, δοκιμάζεται σήμερα (12/4, 19:30’) στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον 2ο της ειδικής βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτος στόχος να παραμείνει αήττητη για 5ο συνεχή ματς. Αν τώρα σε αυτό έρθει και η τρίτη της νίκη σε αυτή την πεντάδα αγώνων, τότε πιάνει στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα μεταξύ μας παιχνίδια κυριαρχεί η ισοπαλία όπως στο τελευταίο ματς στο «Αθανάσιος Διάκος», ωστόσο στον πρώτο γύρο ο «ΑΓΙΑΞ της Ηπείρου» είχε επικρατήσει με 2-0 κάνοντας σεφτέ στις νίκες σε βάρος της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία. Σύνολο από μία νίκη για κάθε ομάδα στην κατηγορία και 4 ισοπαλίες.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του μετά από πολύ καιρό τον «διοργανωτή» Τιρόνε, ενώ στην αποστολή είναι και ο πολύπειρος Πίτι, αμφότεροι έχοντας επιστρέψει από τραυματισμό. Αντίθετα δεν πήγε Γιάννενα ο Ρόμανιτς που είναι τραυματίας, όπως έχουμε συνηθίσει επίσης και για τους άλλους δύο επιθετικούς μας Αραμπούλι και Μπα. Απών και ο Γκαζαριάν που κρίθηκε ανέτοιμος έχοντας μόλις κι εκείνος επιστρέψει από τραυματισμό και θα επιστρέψει πιθανότατα την επόμενη αγωνιστική.

Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Πίτι, Καραμάνος και Ντέλετιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση