Χειροπέδες σε ζευγάρι που έκλεψε χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 09:22 Χειροπέδες σε ζευγάρι που έκλεψε χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ευτυχώς οι αστυνομικοί βρήκαν όλο το ποσό που αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχο του. Βεβαιώθηκαν και πρόστιμα στους δράστες για άσκοπη μετακίνηση…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, συνελήφθησαν την Παρασκευή (23-04-2021) το βράδυ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κλοπή από σπίτι, σε περιοχή της Βοιωτίας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες, νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, με το πρόσχημα πώλησης και εγκατάστασης μίας μεταχειρισμένης ηλεκτρικής συσκευής, μετέβησαν στο σπίτι γυναίκας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό του οχήματος και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (άσκοπη μετακίνηση).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση