Κρούσμα σε υπάλληλο του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 08:53 Κρούσμα σε υπάλληλο του Δήμου Καμένων Βούρλων

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καμένων Βούρλων , ανακοινώθηκε ότι σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (26/4) εντοπίστηκε ένα (1) νέο κρούσμα COVID-19 σε υπάλληλο του Δημοτικού Καταστήματος Καμένων Βούρλων.

«Τηρώντας αυστηρά τα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ με βάση το Πρωτόκολλο Διαχείρισης Κρούσματος για τους χώρους εργασίας του Δημοσίου (https://eody.gov.gr/odigies-gia-toys-choroys-ergasias.../) η υπάλληλος μπήκε άμεσα σε καραντίνα με ταυτόχρονη ιχνηλάτηση των επαφών της, πραγματοποιήθηκε αναστολή εισόδου ατόμων, καθώς και απολύμανση Δημοτικού Καταστήματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης εντοπίστηκε και ένα (1) ακόμα κρούσμα COVID-19 σε 87χρονη στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων η οποία μάλιστα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

«Η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων, και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαγρηγορίου, είχαν ενημερώσει την Κυριακή για δύο (2) νέο κρούσματα COVID-19 σε κατοίκους του Δήμου (52 και 24 ετών) και συγκεκριμένα στη Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε καραντίνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση