«Έφυγε» γνωστός επιχειρηματίας της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 11:10 «Έφυγε» γνωστός επιχειρηματίας της Λαμίας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για την απώλεια ενός έντιμου και αξιοσέβαστου ανθρώπου όπως ο Αντώνης Οικονόμου…

«Έφυγε» τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4/21) σε ηλικία 70 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο,  ο επί πολλά χρόνια αντιπρόσωπος της ΦΑΓΕ στη Λαμία, Αντώνιος Οικονόμου.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία της Λαμίας και βύθισε στο πένθος την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να έχουν επαγγελματικές συναλλαγές μαζί του, κάνουν λόγο για έναν σοβαρό επιχειρηματία, αλλά το κυριότερο για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που σεβόντουσαν και εκτιμούσαν.

Στην οικογένειά του επίσης ήταν ένας εξαιρετικός σύντροφος πατέρας αλλά και παππούς. Ένας αγαπητός και αξιολάτρευτος άνθρωπος όπου τον αγαπούσαν και τον σέβονταν όλοι.

Είχε δουλέψει πολύ στη ζωή του για αυτό είχε μάθει να προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε όσους είχαν ανάγκη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διγελιώτικα  Αιγίου όπου αργότερα πήγε στην Αθήνα να δουλέψει για κάτι καλύτερο. Ξεκίνησε ως απλός οδηγός στη ΦΑΓΕ όπου εκτιμήθηκε η εργατικότητά του, φθάνοντας να του αναθέσουν την αντιπροσωπεία τους στην Λαμία, όπου αναγνωρίστηκε πλέον ως επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Η κηδεία του Αντώνη Οικονόμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (29-4-2021) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν τα Ορφανοτροφεία της πόλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση