«Η οικονομική συμβολή των Ιερών Μονών στα χρόνια της Επαναστάσεως»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 23:24 «Η οικονομική συμβολή των Ιερών Μονών στα χρόνια της Επαναστάσεως»

17η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος...

Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», το Σάββατο 22 Μαΐου στις 10:00 π.μ, θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική και γραφική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαλεσίνας και σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών η 17η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Η οικονομική συμβολή των Ιερών Μονών στα χρόνια της Επαναστάσεως» παρουσίᾳ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος και θα κλείσει την εκδήλωση.

Η εκδήλωση επίσης θα προβληθεί ζωντανά και από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

 «Αύριο είναι Κυριακή»

Μετά από μικρή διακοπή, λόγῳ των εορτών και των μεγάλων περιοδειών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών στην περιφέρεια της Μητροπόλεως μας, συνεχίζεται και πάλι από αύριο Σάββατο 22 Μαΐου 2021 η σειρά των ομιλιών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών «Αύριο είναι Κυριακή».
Στις 19:00 μ.μ. θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος στον Αναστάσιμο Αρχιερατικό Εσπερινό της Κυριακής του Παραλύτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και στην συνέχεια θα κηρύξει τον Θείο Λόγο σε απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως μας στους 89,4 FM και από την ιστοσελίδα www.imfth.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση