Στερεά: Βιάστηκε να ταξιδέψει και έφαγε πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 08:40 Στερεά: Βιάστηκε να ταξιδέψει και έφαγε πρόστιμο

Βροχή τα πρόστιμα για παραβάσεις κορωνοϊού…

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιβάτη πτήσης που ταξίδευε χωρίς να έχει παρέλθει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα από τον πλήρη εμβολιασμό του, είχαμε στη Στερεά την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΕΛΑΣ.

Την ίδια ημέρα σε 78.461 ελέγχους των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, είχαμε 177 παραβάσεις και 1 σύλληψη.

Η μοναδική σύλληψη και άλλες 10 παραβάσεις αφορούν κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα:

Στην Αττική, σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στη Θεσσαλονίκη, σε 2 καφέ μπαρ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15ημέρες για υπέρβαση ορίου πελατών – όρθιοι πελάτες.

Στην Κρήτη, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Στην Πελοπόννησο, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου και με 15νθημερη αναστολή λειτουργίας, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Νότιο Αιγαίο, από 3.000 ευρώ σε 4 καφέ μπαρ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας, για όρθιους πελάτες.

Στα Ιόνια Νησιά, από 5.000 ευρώ σε 2 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για όρθιους πελάτες.

Επίσης στη Στερεά Ελλάδα επιβλήθηκαν 17 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση