Cinepolis Γαλαξίας: Η Black Widow επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 07:52 Cinepolis Γαλαξίας: Η Black Widow επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Η πρώτη ταινία της Marvel μετά από δύο χρόνια φέρνει την άγνωστη ιστορία της Black Widow στις οθόνες του κινηματογράφου, μαζί της έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας και το Luca η νέα ταινία της αγαπημένης μας Pixar!

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «BLACK WIDOW» (Αίθουσα 1), «Fast & Furious 9» (Αίθουσα 2) και «Λούκα» (Αίθουσα 2) ξεκίνησαν από την Πέμπτη (8/7)

BLACK WIDOW

Περίληψη
Μία επικίνδυνη συνομωσία φέρνει τη Natasha Romanoff, γνωστή ως Black Widow, αντιμέτωπη με τις ρίζες της. Ένας αντίπαλος την καταδιώκει ανελέητα και η Natasha θα βρεθεί να παλεύει με το κατασκοπικό παρελθόν της, αλλά και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε πίσω της πριν γίνει μία από τους Εκδικητές.
H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή Black Widow αν προτιμάτε, στο νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios. Η Black Widow αποτελεί την πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Σκηνοθεσία: Κέιτ Σόρτλαντ

Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιοχάνσον, Φλόρενς Πιου, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ρέιτσελ Βάις, Γουίλιαμ Χαρτ, Ολίβιερ Ρίχτερς, Ρέι Γουίνστον.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

Fast & Furious 9

Περίληψη
Ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

ΛΟΥΚΑ

Περίληψη
Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Καζαρόζα

Ηθοποιοί (φωνές): Τίμος Παπαευθυμίου, Νικόλας Ζωζός, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργος Σκουφής, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Ζαπατίνας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλης Μήλιος, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου, Θανάσης Κουρλαμπάς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

Ώρες προβολής:

  • «Black Widow» (Αίθουσα 1) στις 7.00 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
  • «Fast & Furious 9» (Αίθουσα 2) στις στις 10.00 το βράδυ
  • «Λούκα» (Αίθουσα 2) στις 7.30 το απόγευμα (μεταγλωτισμένο)
 
Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.
 
Διαβάστε λεπτομέρειες:
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση