Δήμος Μακρακώμης: Ολοκληρώθηκε η Επετειακή Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 11:08 Δήμος Μακρακώμης: Ολοκληρώθηκε η Επετειακή Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε στις 8 Αυγούστου 2021 η Επετειακή μας Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: "Αινιάνες - Μπαρουτόμυλοι - Μαυρίλο" η οποία ήταν εγκεκριμένη από την Επιτροπή "Ελλάδα 2021".

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με λιτότητα και σεμνότητα λόγω της δυσχερούς κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.

Συνδιοργανωτές της Εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Ο.ΠΑ.ΣΤ.Ε. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη στο κομμάτι της διοργάνωσης την Πανελλήνια Ένωση Μαυριλιωτών.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών ο οποίος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία αλλά και στην Επιμνημόσυνη Δέηση.

Μας τιμήσανε με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών κος Σταϊκούρας Χρήστος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κος Κοτρωνιάς Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κος Καρακάντζας Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας και Επιχειρηματικότητας κος Καραγιάννης Κων/νος, ο αναπληρωτής Διοικητής του Α.Τ. Σπερχειάδας Υ/Α κος Βλαχάκης και πολλοί αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της Εκδήλωσης γιατί χάρη σε αυτούς είχαμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση