Λαμία: Γιατί είναι αναμμένα τη νύχτα τα φώτα στο γήπεδο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 09:15 Λαμία: Γιατί είναι αναμμένα τη νύχτα τα φώτα στο γήπεδο της πόλης;

Η νυχτερινή επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο γήπεδο της Λαμίας μας έλυσε την απορία.

Πολλοί δημότες έβλεπαν τη νύχτα αναμμένους τους προβολείς στο γήπεδο και αναρωτιόντουσαν μήπως έχουν ξεχαστεί ή εάν υπάρχει κάποια βλάβη.

Η απάντηση ειναι ότι τα συνεργεία δουλεύουν νυχθημερόν για να προλάβουν να τελειώσουν το έργο της επέκτασης του στεγάστρου, ώστε να είναι έτοιμο ξεκινώντας η νέα αγωνιστική περίοδος της Super League.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος τελειώνοντας τη δουλειά από το Δημαρχείο που ειναι δίπλα, έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΔΑΚ για να δει πως προχωρά το έργο του στεγάστρου και κυρίως αν θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Δήμαρχος ανέβηκε πάνω στο στέγαστρο με το καλάθι του γερανοφόρου μηχανήματος, για να το δει από κοντά και να ενημερωθεί.

Δείτε το βίντεο:

Το έργο κατασκευάζεται για να επικαλύψει μέρος των κερκίδων του Σταδίου «Αθ. Διάκος» της Λαμίας, με σκοπό την προστασία των φιλάθλων από τις καιρικές συνθήκες (βροχή, ήλιο κλπ).

Επίσης προβλέπεται η διάνοιξη νέας εισόδου και ράμπας για την πρόσβαση μηχανημάτων και οχημάτων παραπλεύρως του κολυμβητηρίου. Προβλέπεται επίσης η εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας του στεγάστρου.

«…Η στήριξη στην ομάδα της καρδιάς μας είναι συνεχής και έμπρακτη.

Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο για τον αθλητισμό της πόλης μας, για να απολαμβάνουμε τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, με ασφάλεια και άνεση. Δεν χάσαμε ούτε λεπτό. Προγραμματίστηκαν οι εργασίες άμεσα, ώστε με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, το έργο να είναι έτοιμο προς χρήση.

Έτσι θα μπορούμε να είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας, θα μπορούμε να τη βλέπουμε να αγωνίζεται και να μας κάνει περήφανους, σε ένα στάδιο σύγχρονο, εφάμιλλο της αξίας και της ιστορίας της, ένα στάδιο-καύχημα της Λαμίας…», είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Λαμίεων Θύμιος Καραίσκος με την έναρξη των εργασιών.

«Ο Δήμαρχος κάνει πραγματικότητα αυτά που υπόσχεται....», σημείωσε από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου που ευχαρίστησε από την καρδιά του για το γεγονός ότι προχωράει ένα τόσο σημαντικό έργο.

Δείτε και φωτογραφίες από την εξέλιξη του έργου στο στέγαστρο του γηπέδου της Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση