Λαμία: Στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας αντιπροσωπεία εργαζομένων που βγήκαν σε αναστολή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:49 Λαμία: Στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας αντιπροσωπεία εργαζομένων που βγήκαν σε αναστολή

Τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η απόφαση της Κυβέρνησης με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και ζήτησαν τη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου…

Στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα, βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία εργαζομένων που υπηρετούσαν σε υγειονομικές δομές και βρίσκονται σε αναστολή, καθώς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Ενώπιον του κ. Καρακάντζα εξέθεσαν τις απόψεις τους κατά της υποχρεωτικότητας διατυπώνοντας επίσης τις ανησυχίες τους τόσο για τους ίδιους που έχασαν τις δουλειές και το εισόδημά τους, όσο και για τις υποστελεχομένες υγειονομικές δομές που ξαφνικά έχασαν επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό.

Τη στήριξη του κ. Καρακάντζα και του Περιφερειακού Συμβουλίου ζήτησε ο κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου και η κα Θεώνη Αγγελοπούλου που μίλησαν στην κάμερα του LamiaReport υποστηρίζοντας ότι ο αγώνας ο δικός τους είναι και αγώνας για όλη την Ελλάδα απέναντι σε όσα ακόμη έρχονται. Εξέφρασαν επίσης την άποψη ότι η κοινωνική αντίδραση το επόμενο διάστημα θα φουντώσει όσο οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται σε εμβολιασμένους και μη.

Δείτε το βίντεο:

Τη δέσμευση να μεταφέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσα συζήτησε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή, ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας. Αν και ξεκαθάρισε ότι σα θεσμός είναι ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού, εντούτοις είναι υποχρέωσή του να ακούσει και εξετάσει τα όποια αιτήματα του μεταφέρουν οι πολίτες, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Καρακάντζας:

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση και τη συνάντηση που είχαν στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση