Νέο ΔΣ στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 08:14 Νέο ΔΣ στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας

Πρόεδρος και πάλι εξελέγη Γιώργος Καραμέτος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας συγκροτήθηκε σε σώμα και στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 εξέλεξε το νέο Προεδρείο του οργάνου, το οποίο είναι το κάτωθι:

Πρόεδρος: Καραμέτος Γεώργιος (Δικηγόρος)

Αντιπρόεδρος: Γκλατζούνη Αθηνά (Δικηγόρος)

Γενικός Γραμματέας: Αθανασίου Μιχαήλ (Ασκούμενος Δικηγόρος)

Ταμίας: Καραμήτρου Ιωάννα (Ασκούμενη Δικηγόρος)

Μέλη: Αλεξόπουλος Αναστάσιος (Δικηγόρος), Γκλάβα Χαρίκλεια (Δικηγόρος), Φλώρος Χρήστος (Δικηγόρος)

Μετά τη συγκρότηση του νέου ΔΣ ο Πρόεδρος της  Ε.Α.Ν.Δ.Ι.Λ. Γιώργος Καραμέτος δήλωσε:.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους νέους συναδέλφους που ακόμη μία φορά με τίμησαν με τη ψήφο τους. Η τιμητική εκλογή μου στη θέση του προέδρου της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας με γεμίζει με την ευθύνη ώστε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος όλων των μελών αλλά και των υπολοίπων συναδέλφων. Είναι πλέον αποδεκτό στη μεγάλη πλειοψηφία ότι η μάχιμη δικηγορία διάγει μία πρωτοφανή πολυεπίπεδη κρίση. Όλοι μαζί με γνώμονα το ότι η δικαιοσύνη θεωρείται βασικός πυλώνας της ευνομούμενης δημοκρατίας υποχρεούμαστε να συμβάλλουμε απρόσκοπτα σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com