Πρώτη διά ζώσης τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 10:30 Πρώτη διά ζώσης τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Στην εποχή του κορωνοϊού…

Σε τακτική συνεδρίαση με φυσική παρουσία για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, καλεί ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Σανίδας σήμεραΤετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, Λαμία).

Είναι η πρώτη συνάντηση στην συγκεκριμένη αίθουσα μετά από 1,5 και πλέον χρόνο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα της απομακρυσμένης σύνδεσης μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr, για όσα μέλη δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις. Με τηλεδιάσκεψη μπορούν να συμμετέχουν και όσοι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το επιθυμούν.

Παράκληση του κ. Σανίδα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να τον ενημερώσουν έως και την Κυριακή 10.10.2021, με email στη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση, ώστε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Τα θέματα:

- Συζήτηση για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην ΠΕ Φωκίδας τον Αύγουστο 2021.

Θέμα 1ο: Επικύρωση πρακτικών α) των έκτακτων-κατεπειγουσών συνεδριάσεων των ημερομηνιών:  20.08.2021, 24.08.2021 και 01.09.2021, β) της 8ης τακτικής, αναβληθείσας συνεδρίασης  έτους 2021, και γ) της έκτακτης-κατεπείγουσας συνεδρίασης της 10.09.2021 του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Ηλίας Σανίδας.

Θέμα 2ο: Έκφραση γνώμης επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του  Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021-2025.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 3ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  έως το Α’ τρίμηνο 2021.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός.

Θέμα 4ο: 8η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021, της Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός.

Θέμα 5ο: Έγκριση 8ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους  2021.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 6ο: Τροποποίηση πίνακα υποέργων στα πλαίσια του ενάριθμου 2014ΕΠ56600004  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ» της ΣΑΕΠ 566.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 7ο: Τροποποίηση πίνακα υποέργων στα πλαίσια του ενάριθμου 2017ΕΠ56600003  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ» της ΣΑΕΠ 566.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 8ο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υπό Σύσταση Αστική μη Κερδοσκοπική  Εταιρεία με την Επωνυμία «Δίκτυο Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή Climattica».

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 9ο: Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του  Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού  Ευβοίας.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας, κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com