Πρόσκληση στους συγγενείς των ενταφιασμένων στην Ξηριώτισσα για ανακομιδή των οστών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 19:57 Πρόσκληση στους συγγενείς των ενταφιασμένων στην Ξηριώτισσα για ανακομιδή των οστών

Για όσους συμπλήρωσαν 5 χρόνια ή έχει εξαντληθεί η παράταση ταφής…

Διαβάστε την πρόσκληση του Δήμου Λαμιέων προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων για εκταφή που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους.

Η πρόσκληση:

«Ο Δήμος Λαμιέων απευθύνει έκκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς  κοιμηθέντων - που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και  έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους ή έχει εξαντληθεί η τυχόν νόμιμη  παράταση ταφής- να μεριμνήσουν για την εκταφή και ανακομιδή των οστών. 

 Ο Δήμος απευθύνει την εν λόγω έκκληση, λόγω της έλλειψης χώρου στο  Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, καθώς κρίνονται απαραίτητες οι  απαιτούμενες διαδικασίες για την εκταφή και την τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκια του Κοιμητηρίου. 

 Εάν δεν προσέλθουν συγγενείς των θανόντων, η εκταφή θα διενεργηθεί από  την υπηρεσία αυτεπάγγελτα εξήντα (60) ημέρες μετά από τη δημοσίευση της  παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στο  άρθρο 22 του Κανονισμού Κοιμητηρίων, οπότε τα οστά θα τοποθετηθούν στο  χωνευτήριο.

 Επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιθυμούν να βρεθούν στη δυσάρεστη αυτή

θέση, ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους δημότες να φροντίσουν άμεσα για την  εκταφή των κοιμηθέντων συγγενών τους, που έχουν συμπληρώσει 5 έτη ταφής  ή και την τυχόν νόμιμη παράταση παραμονής κατά 2 έτη, κατόπιν τηλεφωνικής  επικοινωνίας στο τηλέφωνο 22310-34730 (Δημ. Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, Κα  Ξηρομερίτη Μαρία)».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com