Εμβολιασμοί στο Δήμο Λοκρών από την Κινητή Εμβολιαστική Ομάδα της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 11:50 Εμβολιασμοί στο Δήμο Λοκρών από την Κινητή Εμβολιαστική Ομάδα της 5ης ΥΠΕ

Θα επαναληφθεί σύντομα η δράση για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την προστασία της δημόσια υγείας…

Με στόχο να συνδράμει στις δράσεις της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους δημότες του, ο Δήμος Λοκρών συμμετέχει στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας.

Κινητή Εμβολιαστική Ομάδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, βρέθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Κυρτώνη και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Μαλεσίνα όπου εμβολιάστηκαν 13 και 18 κάτοικοι αντίστοιχα είτε με πρώτη είτε με τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19. Την Κινητή Ομάδα συνέδραμαν Ιατρός και Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Αταλάντης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους πολίτες προσήλθαν, καθώς επίσης και την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και το Κ.Υ. Αταλάντης για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Σε συνεργασία με την Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας πρόκειται στο άμεσο μέλλον να επαναληφθεί η σχετική δράση προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί δεύτερης δόσης σε όσους συμμετείχαν, αλλά και πρώτης και τρίτης δόσης σε πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση