Ξανάρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων το καταστατικό για την ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 07:08 Ξανάρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων το καταστατικό για την ΠΕΛ

Επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων το θέμα που αναβλήθηκε στην τελευταία του συνεδρίαση σχετικά με τον «Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

Η νέα (17η) τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30’ με τη φυσική παρουσία όσων είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο από κορωνοϊό.

Μέγιστος αριθμός παρισταμένων και παρευρισκομένων πενήντα οκτώ [58].

Για τους υπολοίπους, ή όσους δε θέλουν να παραβρεθούν από κοντά, θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης. Για τον τρόπο συμμετοχής του το κάθε μέλος θα πρέπει να έχει ενημερώσει μέχρι την Τρίτη και ώρα 14:00 ́.

Αναλυτικά το θέμα όπως παρουσιάζεται στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Θέμα 1ο: Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας, έγκριση σύστασης και συμμετοχής του Δήμου Λαμιέων στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία με επωνυμία «Φορέα Διοίκησης, Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.», διακριτικό τίτλο «Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και έγκριση σχεδίου καταστατικού. (Εξ’ αναβολής).

Εισηγητής: Δήμαρχος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση