Στην Ξάνθη στο 3ημερο επιστημονικό συνέδριο για τους ΟΤΑ η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 09:21 Στην Ξάνθη στο 3ημερο επιστημονικό συνέδριο για τους ΟΤΑ η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή

Ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη το 3ημερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα: ‘’Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση", που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Δήμος Ξάνθης, η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting.

Από αυτή τη σημαντική συνάντηση για την Αυτοδιοίκηση δε θα μπορούσε να λείπει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας όπως επισημαίνει και σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Η κα Στιβακτή ήταν ομιλήτρια στο 1ο Ειδικό Θεματικό Εργαστήριο με θέμα την "Αξιοποίηση Συμμετοχής του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Αμφικτυονίες ΑΕ για την Υποβολή & Έγκριση Προτάσεων Χρηματοδότησης", αναδεικνύοντας «τον καθοριστικό ρόλο του Οργανισμού στην επιτυχημένη, από πλευράς Δήμου, υποβολή προς χρηματοδότηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 23.459.445,65€.»

» Με εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία καταφέραμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να υποβάλλουμε πλήρεις φακέλους προτάσεων για πλήθος έργων σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα (Αντώνης Τρίτσης, Φιλόδημος ΙΙ, ΕΣΠΑ, ΠΠΑ, Υπουργεία κ.α.). Τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και παρουσιάσαμε αποδεικνύουν ξεκάθαρα τα οφέλη από τη συμμετοχή μας στις Αμφικτυονίες ΑΕ, αφού οι χρηματοδοτήσεις για έργα του Δήμου από το 2019 έως σήμερα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό.  Ήδη, το 52,4% των συγκεκριμένων έργων έχει χρηματοδοτηθεί και συνεχίζουμε.

» Σε μία κρίσιμη, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, περίοδο οφείλουμε να είμαστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι για όλους τους επενδυτικούς και χρηματοδοτικούς ορίζοντες που διανοίγονται δυναμικά», συμπληρώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Δείτε την ανάρτησή της:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση