Λαμία: Το άφησε στη στροφή και πήγε για ψώνια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 08:14 Λαμία: Το άφησε στη στροφή και πήγε για ψώνια (ΦΩΤΟ)

Έφυγε σαν κύριος μετά από 20 λεπτά…

Εικόνες καθημερινής τρέλας στο κέντρο της Λαμίας, από οδηγούς που δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο να κάνουν τη δουλειά τους.

Και αν το θέμα που παρουσιάζουμε αφορά έναν μόνο οδηγό που πάρκαρε στη στροφή  και μπλόκαρε την κυκλοφορία, το ίδιο ισχύει καθημερινά για δεκάδες ακόμη «νεοέλληνες» που κάνουν ότι θέλουν αδιαφορώντας αν ενοχλούν ή ακόμη αν θέτουν σε κίνδυνο τον πλησίον τους!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το μπλε OPEL πάρκαρε το πρωί του Σαββάτου, στο «αμαρτωλό» τρίγωνο της νότιας εισόδου της πλατείας Πάρκου. Λίγο μετά τις 09:30’ φτάνοντας το πρώτο αστικό, όπως ήταν αναμενόμενο, μπλόκαρε.

Πίσω του μπλόκαραν για λίγα λεπτά, δεκάδες αυτοκίνητα εωσότου δοθεί η κυκλοφορία από την οδό Βενιζέλου. Μπλοκαρισμένο και περιπολικό της αστυνομίας που έκανε και χρήση σειρήνας, χωρίς να κινητοποιηθεί άμεσα ο οδηγός που φαίνεται ότι είχε απομακρυνθεί για τα Σαββατιάτικά ψώνια του!

Οι οδηγοί που έκαναν την παράκαμψη μέσω Δροσοπούλου, είχαν να αντιμετωπίσουν και μεγάλο φορτηγό που λόγω ώρας ξεφόρτωνε πράγματα στο κέντρο.

Εννοείται σε σημείο που δεν επιτρέπεται, ωστόσο πραγματικά όλες οι θέσεις φόρτο-εκφόρτωσης ήταν πιασμένες από άλλους οδηγούς ανάλογης κυκλοφοριακής παιδείας με αυτόν του OPEL.

Αστυνομικός με πολιτικά, προσπάθησε να βρει τον οδηγό του μπλε οχήματος, αλλά μάταια. Όταν τελικά στις 09:52’ έφτασε ο άνθρωπος που προκάλεσε το χαμό, ο αστυνομικός του ζήτησε να το παραμερίσει και να περιμένει σε σημείο που δεν ενοχλούσε ώστε να προλάβουν να έρθουν οι συνάδελφοι του να βεβαιώσουν την παράβαση.

Ο οδηγός μπήκε στο αμάξι του, έβαλε αλάρμ για να παρκάρει, επειδή όμως είχε πραγματικά φοβερή κίνηση, μπήκε κι αυτός  σε πορεία και εξαφανίστηκε σαν κύριος από το σημείο…

Γιατί γκρινιάζετε; Τι είναι 20 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα;!...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση