Συνεχίζεται ο 2ος Κύκλος επιμόρφωσης για τη ΔΕΠ-Υ από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 14:25 Συνεχίζεται ο 2ος Κύκλος επιμόρφωσης για τη ΔΕΠ-Υ από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς

Πέμπτη 26 Μαΐου…

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ενημέρωσης και υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε συνέχεια του 1ου κύκλου των έξι (6) εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνεχίζει το 2ο κύκλο τριών (3) εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, με θέμα: «Σχολείο και ΔΕΠ-Υ»

Ο 2ος κύκλος των τριών (3) νέων εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων υλοποιείται σε συνεργασία του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.). Στερεάς Ελλάδας (http://stellad-old.pde.sch.gr/pekes) με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής ψυχολογίας (https://medicalpsychology.eu) και εξειδικευμένους επιστήμονες της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Ψυχολογίας.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν και στις τρεις επιμορφωτικές συναντήσεις του 2ου κύκλου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Πρόγραμμα

10η Επιμορφωτική Συνάντηση

  • Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ.

ΘΕΜΑ: «Προσαρμοσμένο ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για μαθητές με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)»

Εισηγητής: Τσιναρέλης Γεώργιος, Visiting Professor

Για συμμετοχή στο σεμινάριο:

Webex event:
https://minedu-primary2.webex.com/minedu-primary2/onstage/g.php?MTID=eab9871a742a4359c3d29bbe2c6f6c826

Κωδικός (αν ζητηθεί) 1234

Σχολικό Δίκτυο: https://video.sch.gr/live/show/395

Προσαρμοσμένη αναζήτηση