Ανδρουλάκης από Λαμία: «Ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 08:28 Ανδρουλάκης από Λαμία: «Ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα»

«Η ΝΔ εξυπηρετεί συμφέροντα. Αν ο κ. Τσίπρας έχει αγωνία να σώσει τον κ. Μητσοτάκη, καλό του ταξίδι. Θα αγωνιστούμε για να είναι τρίτο κόμμα και να κάνουν συγκυβέρνηση».

Στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες, σε ένα προεκλογικό περιβάλλον στο οποίο έχουμε εισέρθει «με την ανεύθυνη στάση του πρωθυπουργού», όπως ανέφερε από βήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στους φίλους του Κινήματος στην πλατεία Αλ. Κοντόπουλος (Καράβι), ξεκίνησε από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, σχολιάζοντας ότι, «Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κάνει δημόσιες σχέσεις στις Βρυξέλλες και ο κ. Τσίπρας να κάνει το λωτοφάγο. Ενώ το 2019 πανηγύριζε ως προσωπικό του επίτευγμα την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, σήμερα να κάνει ναζάκια για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας εν μέσω ενός πολέμου. Αυτά δείχνουν με τι μέγεθος ελαφρότητας και οπορτουνισμού χειρίζονται τα εθνικά θέματα».

Αναφερόμενος στα σενάρια εκλογών έκανε λόγο για ανεύθυνη στάση του Πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός της χώρας σκίζει τα ιμάτιά του ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όταν την ίδια στιγμή όλο το υπουργικό συμβούλιο διαρρέει στους δημοσιογράφους ότι πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο. Είναι αυτό μία υπεύθυνη διακυβέρνηση

«Δύναμη του κ. Μητσοτάκη είναι μία αντιπολίτευση χωρίς θέσεις. Μία αντιπολίτευση του «όχι σε όλα». Μία αντιπολίτευση που μιλάει στο όνομα των πολλών χωρίς όμως κανένα σχέδιο για να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν από τις νεοφιλελεύθερες συντηρητικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, που ευνοούν τους λίγους» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης ενώ σχολιάζοντας αποψινές αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη συμπλήρωσε: «Αν έχει τέτοια αγωνία ο κ. Τσίπρας να σώσει τον κ. Μητσοτάκη, καλό του ταξίδι. Θα αγωνιστούμε για να είναι τρίτο κόμμα και να κάνουν συγκυβέρνηση». Γενικά ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν είναι ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα.

Αναφέρθηκε επίσης στην απλή αναλογική και τις μετεκλογικές διαδικασίες, αλλά και την ενεργειακή ακρίβεια, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι «υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού».

«Οι επιλογές της ΝΔ καθιστούν το λαό ευάλωτο σε αυτές τις παγκόσμιες κρίσεις και αυξάνουν τις κοινωνικές ανισότητες. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Προτεραιότητα τους δεν είναι η κοινωνική συνοχή. Προτεραιότητά τους δεν είναι η κοινωνική δικαιοσύνη. Προτεραιότητά τους είναι να τα έχουν καλά με συγκεκριμένα συμφέροντα και να κάνουν προεκλογικές καμπάνιες έχοντας τη λιγότερη δυνατή κριτική εναντίον των πολιτικών τους που πλήττουν τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δείτε το βίντεο:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 μετά τις 12 το μεσημέρι στην αγορά της Ιστιαίας στην Εύβοια και κατόπιν θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.

Το απόγευμα στις 19:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί τη Λίμνη Ευβοίας και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Μαντουδίου -Λίμνης- Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση