Τροχαίο στον παράδρομο έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 09:18 Τροχαίο στον παράδρομο έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν μάνα και κόρη το μεσημέρι της Τρίτης στον παράδρομο της εθνικής οδού.

Γερή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη διασταύρωση της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Ιτέας με τον παράδρομο Λαμίας – Θερμοπυλών.

Αυτοκίνητο που κατέβαινε από Μπράλο, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να χτυπήσει το δεύτερο όχημα που κινούνταν από Λαμία για Άγιο Σεραφείμ.

Το δεύτερο όχημα έκανε σβούρες μέσα στον δρόμο και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες.

Και τα δύο αυτοκίνητα έπαθαν σημαντικές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως τόσο ο νεαρός οδηγός του πρώτου οχήματος, όσο και η οδηγός με τη μητέρα της που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, δε χτύπησαν.

Δέχτηκαν ωστόσο τις περιποιήσεις πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο. Εκεί βρέθηκε και το πυροσβεστικό όχημα που περιπολεί στην περιοχή, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Το συμβάν κατέγραψε η Τροχαία Λαμίας που φρόντισε για την ασφαλή απομάκρυνση των οχημάτων από το οδόστρωμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση