Λαμία: Τροχαίο με μηχανή και μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 15:08 Λαμία: Τροχαίο με μηχανή και μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στα επείγοντα τραυματισμένος ο ένας δικυκλιστής…

Τροχαία ατύχημα με σύγκρουση μηχανής με μηχανάκι σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:45’ το βράδυ της Τρίτης (12/7) στην οδό Υψηλάντου.

Ακριβώς στο ύψος με την οδό Φιλιαδώνος το μαύρο μηχανάκι που ανέβαινε την Υψηλάντου, σταμάτησε ανάβοντας φλας για να μπει αριστερά στο χώρο που σταθμεύει.

Από πίσω ήρθε η μηχανή που επίσης ανέβαινε την οδό και το χτύπησε ακριβώς στην πινακίδα. Αποτέλεσμα ήταν ο δεύτερος οδηγός να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

«Εγώ ήμουν σταματημένος έχοντας ανάψει φλας για να στρίψω αριστερά, όταν ήρθε η μηχανή και με χτύπησε ακριβώς από πίσω στην πινακίδα», είπε στο LamiaReport ο οδηγός από το μηχανάκι, ο οποίος δε χτύπησε.

Και οι δύο οδηγοί σύμφωνα με το ρεπορτάζ φορούσαν κράνος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση